Skip links

Política de privadesa

La Política de Privadesa forma part de les Condicions Generals que regeixen aquesta Web.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

LOeGISTIC flow SLU 
Domicili: Avinguda Gaietana, 15, 08328 Alella.
NIF: B-67159897

Mail: info@loegistic.com

Pots dirigir-te de qualsevol manera per comunicar-te amb nosaltres.
Ens reservem el dret a modificar o adaptar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment. Et recomanem revisar-la, i si t’has registrat i accedeixes al teu compte o perfil, se t’informarà de les modificacions.

Quines dades recopilem a través de la Web?

Podem tractar la teva IP, quin sistema operatiu o navegador utilitzes, i fins i tot la durada de la teva visita, de manera anònima.
Si ens facilites dades al formulari de contacte, t’identificaràs per poder contactar amb tu, en cas que sigui necessari.

Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
Gestionar el servei sol·licitat, contestar la sol·licitud o tramitar la teva petició.
Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització exprés.
Realitzar anàlisis i millores a la Web, sobre els nostres productes i serveis. Millorar la nostra estratègia comercial.
L’acceptació i el consentiment de l’interessat: En aquells casos on per fer una sol·licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un clic en el botó d’enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i n’ha atorgat expressament el consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privadesa.
Tots els nostres formularis compten amb el símbol * a les dades obligatòries. Si no faciliteu aquests camps, o no marqueu el check box d’acceptació de la política de privadesa, no es permetrà l’enviament de la informació.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Pots estar tranquil: Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que fem servir, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a la nostra disposició segons l’estat de la tecnologia per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les vostres dades no se cediran a tercers, excepte obligació legal.

Tindran accés a la nostra web l’empresa de desenvolupament i manteniment web, o la de hosting. Aquestes tindran signat un contracte de prestació de serveis que els obliga a mantenir el mateix nivell de privadesa que nosaltres.
Qualsevol transferència internacional de dades en utilitzar aplicacions americanes, estarà adherida al conveni Privacy Shield, que garanteix que les empreses de programari americà compleixen les polítiques de protecció de dades europees en matèria de privadesa.

Quins drets tens?

A saber si estem tractant les dades o no.
A accedir a les vostres dades personals.
A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides o si ens retires el consentiment atorgat.
A sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades, en alguns supòsits, i en aquest cas només les conservarem d’acord amb la normativa vigent.
A portar les teves dades, que us seran facilitats en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, els podem enviar al nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.
A presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.
A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.
Si modifiques alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-los actualitzats.

Tractem galetes?

Si fem servir un altre tipus de galetes que no siguin les necessàries, podràs consultar la política de galetes a l’enllaç corresponent des de l’inici del nostre web.

Durant quant de temps mantindrem les teves dades personals?

Les dades personals seran mantingudes mentre segueixis vinculat amb nosaltres.
Un cop et desvinculis, les dades personals tractades a cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal les pugui requerir atenent el termini de prescripció d’accions judicials.

Les dades tractades es mantindran mentre no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hi hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·licite la supressió o revocació del consentiment atorgat.

Darrera actualització: 20.02.2024